Onze missie: 'jaarrond uitleveren van visueel aantrekkelijke planten, compleet ingevuld naar wens van de klant en consument'.

Als specialist in sierheesters voorzien wij in meer dan 25 landen de markt van hoogstaande kwaliteit planten. Heeft u een groot tuincentrum of juist een kleine bloemenwinkel om de hoek? Alles en iedereen is welkom. Ons doel is om de consument te laten genieten van de mooiste sierheesters die er zijn!

Onze kracht: 'bieden van kwaliteit, luisteren naar de klant en inspelen op de vraag vanuit de markt'.

Kwaliteit
Sinds de oprichting in 1999 hebben wij ons steeds verder ontwikkeld tot wat we nu zijn: Een gedreven team met kennis van zaken die weet wat hij wilt, maar ook wat de klant en de consument wilt. Wij zien het belang van een goed product en van goede kwaliteit.

Maatwerk
Iedere klant is anders en iedere klant heeft zijn eigen wensen. Bij ons is maatwerk geen probleem. Wij spreken graag uw voorkeuren door en verzorgen alles tot in de puntjes.

Verschillende afzetmarkten
Wij hebben ruime ervaring met grote leveringen door heel Europa. Verscheidene tuincentra, bouwmarkten en supermarkten zijn inmiddels voorzien van onze sierheesters. Maar ook de kleinere afnemers zijn natuurlijk welkom!

Visueel
Wij hebben jaarrond visuele planten leverbaar. Voor ieder seizoen en voor ieder weertype is er een andere plant beschikbaar. Ook buiten het seizoen kunnen wij u voorzien van de ‘kale’ planten die later weer prachtig gaan bloeien.

Hibiscus Woodbridge P19 (23)